Malvinhalom Mágusképző Akadémia                                                                                                                                
                 
Iskolánkban az utolsó frissítés ekkor történt: 2020-01-29
Nyitólap | Iskolánkról | Regisztráció | Belépés
Menü

Belépés

Társoldalak

Iskolánk egy úgynevezett ,,online Roxfort", csakhogy a mi nevünk Malvinhalom Mágusképző Akadémia. Ugyanolyan Harry Potter regényekre alapuló iskola vagyunk, mint más ,,online Roxfortok".
 
Házaink: Spiritus (Szín: ezüst, Állat/lény: Szellem), Panther (Szín: Arany, Állat/lény: Párduc), Centaurus (Szín: Hófehér, Állat/lény: Kentaur), Turus (Szín: zöld, Állat/lény: Rigó) A házakba való beosztási mód a következő: A diákok elküldik a beosztási kérdőívet a hupontroxfort@freemail.hue-mail címre.
Akárki jelentkezhet diáknak és tanárnak.
 
A házak vezető tanárait a diákok fogják megszavazni, hogy a nekik legmegfelelőbb tanár legyen az.
 
Tanévek menete
 
A tanév az évnyitóval kezdődik, ami a tanteremben lesz. Azután kerülhetnek sorra a tanórák. Ha egy tanár megtart egy órát, az a fórumon lesz látható a ,,Tanórák" topicban vagy a bal oldalon lévő ,,Iskolai oldalak" menüben (amit csak bejelentkezettek érhetnek el) is van egy olyan oldal, hogy ,,Tanórák" és ott is meg lehet nézni (a ,,Tanórák" menüpont is a fórum Tanórák című topicjába vezet). Tehát a tanároknak a megtartandó óráikat a fórum ,,Tanórák" című topicjában kell kihirdetniük. Ezek után jönnek a vizsgák.
 
Vizsgák menete
 
A vizsgák a tanév végén lesznek. Az odal bal részén lesz egy olyan menü, hogy ,,Vizsgák". Ott pedig lesznek olyan menüpontok, hogy Bűbájtan, Átváltoztatástan, stb. Ezekre rákattintva lehet elérni a vizsgalapokat. A tanárok az elkészült vizsgakérdéseket a fórumon küldjék el (egy üzenetben) Longley professzornak (az igazgatónak) és ő majd felteszi a ,,Vizsgák" menübe. Kérjük minél hamarabb küldjék el a tanárok a vizsgakérdéseket, még a tanév elején, ha lehetséges. A ,,Vizsgák" menüben minden tantárgyból ott lesznek a vizsgakérdések, amiket fel lehet venni! Csak azokból a tantárgyakból vizsgázz, amiket felvettél és csak a saját évfolyamod vizsgalapját küldd el! A többi tantárgyból ne küldd el a vizsgalapot! Minden vizsgalapnál lesz egy olyan rész, hogy E-mail cím és egy olyan, hogy A levél tárgya. Az e-mail címhez az e-mail címet, a tárgyhoz pedig azt, hogy például Bűbájtan vizsga! A vizsgalapok a megfelelő tanárok e-mail címére fognak érkezni, tehát az oda érkező levélben lesznek a válaszok. Onnan kell kijavítani!
 
Lehetséges osztályzatok:
 
Kiváló (sikeres vizsga): 90% - 100%
Várakozáson felüli (sikeres vizsga): 70% - 89%
Elfogadható (sikeres vizsga): 50% - 69%
Hitvány (sikertelen vizsga):  30% - 49%
Borzalmas (sikertelen vizsga): 20% - 29%
Troll (sikertelen vizsga): 0% - 19%
 
 
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


Copyright MyCorp © 2020